prof.kool

Professor Kool  

Ett program där du enkelt lär dig hur man hanterar våra Kyl- och frysaggregat.

På ett enkelt och innovativt sätt visas genom guidade turer och lektioner som avslutas med att man kan man prova själv att utföra de vanligaste momenten som bland annat att ändra setpointtemperatur, Start-Stopp/Kontinuerlig drift, hantera larm, pretrip kontroll och göra manuell avfrostning.  När man känner sig säker på användandet kan man utföra kunskaps tester.

Ladda ner programet gratis!

Thermo King och Frigoblock svenska försäljnings- och service nätverk integreras och blir en del av Thermo King Sverige (Ingersoll Rand Svenska AB) 

Thermo King Sverige, helägd återförsäljare för Thermo King, tillverkare av aggregat för tempererade transporter, utvidgar sitt produkt- och serviceutbud och kommer framgent också omfatta FRIGOBLOCK.

 
FRIGOBLOCK, tysk tillverkare av aggregat för tempererade transporter, välkänd i Sverige för sina kraftfulla generatordrivna kylaggregat, förvärvades av Ingersoll Rand under 2015. Genom att kombinera försäljnings- och service erbjudandena från de båda märkena stärker Thermo King Sverige sin position i att kunna leverera det mest omfattande produktutbudet i branchen. Sammanslagningen innebär också en ökad eftermarknadstillgänglighet för kunderna inom Sverige.

 

thermoking mobile serviceMobil service i Göteborgs området

Med våra välutrustade servicebilar och kompetenta tekniker kan vi nu erbjuda Mobil Service. Vi kommer till dig och kan på plats utföra de vanligaste arbetena såsom service, kalibrering, periodisk läcksökning samt de flesta reparationer. Ett enkelt sätt att spara tid och slippa tänka på att passa tider i vår verkstad!

Ni bokar oss genom att ringa vår kundservice i Göteborg på 031-727 76 20.

ThermoLite solpanel k 2016

Kontakta vårt landstäckande servicenätverk för en offert!

Läs mer om ThermoLite Solpaneler här! (montering ingår ej)

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Ta reda på mer om våra hållbara lösningar här

 

 

 

BCF E post Signatur Vi Kampar
Powered by Chill IT Systems