Slide background

Undermonterade kylaggregat

Nu i Multi-Temp

Slide background

Marknadens bästa lösningar för tempererade transporter med lastbil och växelflak.

Bilaggregaten kontrolleras och styrs enkelt från hytten.

Med hjälp av extramonterad utrustning, kan enheterna övervakas och påverkas av transportledning etc för en säker temperaturhållning. 

 

T-Serien

category29


T-Serien erbjuder förstklassig temperaturkontroll med den nya kolvkompressorn som hjärta i kylsystemet. Med större värmeväxlande yta hos förångare och kondensor -som ger bättre verkningsgrad- har Thermo King lyckats öka prestandan avsevärt och dessutom sänkt bränsle- förbrukningen. Med hjälp av ny dieselmotor, insug, avgassystem och ljuddämpningsmaterial, är ljudnivån kraftigt reducerad.

T-serien finns i Singel-Temp utförande och i Spectrum Multi-temp utförande.


 

UT-R Serien nu som Multi-Temp

itemid1036


För de som behöver aggregat där låg höjd på skåp och fordon är ett måste, finns UT-1000R & UT-1400R och för transporter med behov av flera temperatur zoner erbjuder vi nu UT-R Spectrum . Ett komplett aggregat system som monteras under bilens skåp.

UT-R finns i Singel-Temp utförande och i Spectrum Multi-temp utförande. 


 

ST-CR Cryogenic 

category16

ST-CR ett kolsyreaggregat som drivs av återvunnen CO2 (Lic). Med sin överlägsna kapacitet, driftssäkerhet, ljudnivå och minimala miljöpåverkan, är ST-CR överlägsen gentemot konventionella kylaggregat. Läs mer här.


 

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se