Som ledande inom transportkylbranschen delar vi på vår kunskap

utb_hero_spot

Som Sveriges ledande företag inom transportkylbranschen, har Thermo King tagit på sig ansvaret att utbilda branschen. Allt från grundläggande kurser för allmänna kunskaper om kylaggregat till avancerade tekniska utbildningar för mekaniker, genomförs av Thermo King.

Utbildningarna anpassas efter kunden och kundens behov. Vissa utbildningar leder till ett certifikat på uppnådd kunskap. Bland utbildningskunderna finns bland annat Transportfacket och Försvarets materielverk, som tex förbereder sina utlandstrupper med hjälp av Thermo King.


Utbildningsmaterial från Thermo King

Det finns idag ingen helt separat gymnasieutbildning för att arbeta med kylaggregat, men i många chaufförsutbildningar och vissa tekniska utbildningar, ges en kurs som delmoment. Oftast används då utbildningsmaterial framtaget av Thermo King. I Göteborgsområdet sköts även själva utbildningen av personal från företaget. I övriga delar av Sverige hjälper vi till hos de utbildningscentra och företag som så önskar. Det kan vara att hålla kurser, föreläsningar och/eller utbildningar i tex kylteknik, tips & råd i samband med tempererade transporter m.m.

 

Handhavandeutbildningar

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av handhavandeutbildning. Vi kan hjälpa er med att ställa in aggregatet rätt och undvika de vanligaste misstagen så att ni kan sänka era bränslekostnader.

Kontakta en säljare för mer information.

Norra Sverige
Västra Sverige
Östra Sverige
Södra Sverige

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se