TotalKare_jpg

 

Vad är Thermo King TotalKare?

TotalKare är ett serviceavtal från en och samma leverantör, utformat för vagnparker som körs på flera platser, nationellt eller internationellt. Avtalen har utformats för att optimera vagnparkens effektivitet, minimera driftskostnaderna och maximera andrahandsvärdet för din utrustning. Inom ramarna för Thermo King TotalKare analyserar våra experter vilka krav som gäller för din vagnpark och utformar ett serviceavtal som passar för just dina behov.

TotalKares skräddarsydda lösningar spänner från sådana som skapats för att avlägsna aktiviteter som inte ingår i kärnverksamheten i din dagliga affärsverksamhet, exempelvis underhållsplanering, schemaläggning, förklaring av fakturor och allmän vagnparksadministration, till lösningar som täcker alla risker och ger dig överenskomna, fasta kostnader, så att du kan koncentrera dig helt på körningen.

Thermo King-återförsäljare har levererat tjänster för temperaturkontrollerande utrustning i över 60 år. TotalKare erbjuder och administrerar ett stort antal olika servicerelaterade program via vårt väletablerade nätverk av återförsäljare.

Hjälp direkt via telefonen

  • På ditt språk.
  • Ingen betalning krävs där reparationen utförs för kunder som har ett TotalKare-avtal.
  • Garanterat hög kvalitet på reservdelar och service.
  • Kunden faktureras i sin egen valuta – oavsett var reparationen utförs.
  • Ring oss på tel. 00800 80 85 85 85

 

Vad är Thermo Assistance?

Thermo Assistance är en flerspråkig telefontjänst för hjälp vid haveri som är tillgänglig dygnet runt. Thermo Assistance finns över hela Europa och har utformats för att sätta dig i direkt kontakt med auktoriserad servicepersonal om det behövs. Vår servicesupportavdelning hittar närmaste återförsäljare och auktoriserar en kredit genom ditt avtal hos återförsäljaren på din hemort, så att arbetet kan faktureras lokalt

 

 

Kontakta en säljare för mer information.

Norra Sverige
Västra Sverige
Östra Sverige
Södra Sverige

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se