Kontroll på temperaturen

Då det är problem med att underhålla önskad temperatur i transportskåpet och allt för övrigt "verkar" OK, då tar vi hjälp med termografering.

Med detta hjälpmedel upptäcks eventuella problem med kylaggregaten och/eller dolda köldbryggor i skåpens isolering, läckande dörrtätningar etc som kan vara orsaker till problemen.

Ett annat förekommande problem är fukt i skåpens isolering, vilket bland annat kan innebära:

  • Risk för tillväxt av t.ex. svartmögel
  • Då skåpets paneler utsätts för minusgrader kan glasfiberpaneler "sprängas" loss från isoleringskärnan och därmed försämras skåpens hållfasthet.

Termografering är också ett ypperligt hjälpmedel vid besiktning av befintliga isolerade skåp, då dessa skall köpas och/eller säljas, för att avgöra om skåpen är dugliga för tempererade transporter.

 

Kontakta en säljare för mer information.

Norra Sverige
Västra Sverige
Östra Sverige
Södra Sverige

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se