1


Temperaturövervakning samt utskrift för alla fordon med kylaggregat.

Thermo Kings TouchPrint datalogger är kompakt, enkel att använda, erbjuder enkla nedladdningar och ger snabba utskrifter.
TouchPrinten är en innovativ datalogger med avancerade funktioner för att möta olika behov. Huvudfokus har lagts på exakta avläsningar, flexibla exportalternativ och intuivt gränssnitt.

När det gäller certifiering, så uppfyller TouchPrinten alla standarder för livsmedelstransporter: EN12830, E typgodkännande och WELMEC 7.2. TouchPrint är enkel att installera i ett standard DIN radio fack, i en IP65 klassad låda för extern montering eller på instrumentpanelen. Detta tack vare sin lätta och kompakta storlek.
Utrustad med sina egna sensorer, är denna temperaturövervakningsenhet lämplig för användning med alla fabrikat av temperaturkontrollerad utrustning.

Viktiga funktioner:

 • Kapacitiv pekskärm för snabb, ikonbaserad navigering.
 • Mini USB port för att exportera kvitton som filer (*.pdf & *.txt).
 • Höghastighets skrivare för tabell och grafutskrift.
 • Stort flashminne för att hålla minst 1 år av data.
 • Upp till 3 seriella portar (RS232 / RS485) för inkoppling till:
          • Thermo King kylaggregat för set-point.
          • Ett Telematic geo-location system.

 

 

touchprint 1

 

tk fb logo

Thermo King och Frigoblock svenska försäljnings- och service nätverk integreras och blir en del av Thermo King Sverige (Ingersoll Rand Svenska AB) 

Thermo King Sverige, helägd återförsäljare för Thermo King, tillverkare av aggregat för tempererade transporter, utvidgar sitt produkt- och serviceutbud och kommer framgent också omfatta FRIGOBLOCK.

Läs mer

Det mest omfattande produktutbudet innom tempererade transporter.

 FRIGOBLOCK, tysk tillverkare av aggregat för tempererade transporter, välkänd i Sverige för sina kraftfulla generatordrivna kylaggregat, förvärvades av Ingersoll Rand under 2015. Genom att kombinera försäljnings- och service erbjudandena från de båda märkena stärker Thermo King Sverige sin position i att kunna leverera det mest omfattande produktutbudet i branchen. Sammanslagningen innebär också en ökad eftermarknadstillgänglighet för kunderna inom Sverige.

Kompletta lösningar för tempererade transporter inom en organisation.

Thermo King är nu det enda bolag i Sverige som kan förse marknaden med ett komplett sortiment av lösningar för tempererade transporter inom en och samma sälj- och serviceorganisation.

FRIGOBLOCKs kunder kommer kunna dra nytta av den utökade tillgängligheten av serviceverkstäder i Sverige, samt den ökade installationskapaciteten som nyligen har implementerats i Göteborg med syftet att förkorta leveranstiderna i den Svenska marknaden.

 

Besök     fb white

  

 

 

FRIGOBLOCK Kylaggregat

 • FK-Serien

  FK-Serien

  FRIGOBLOCK FK-Serien, kylaggregat för lastbilar Det optimala kylaggregatet för krävande varudistribution, som monteras på framstammen Läs mer
 • HK-Serien

  HK-Serien

  FRIGOBLOCK HK-Serien, Kylaggregat för släp och trailer Den ideala kylaggregatet för släpvagnar och semitrailer som Läs mer
 • EK/DK-Serien

  EK/DK-Serien

  FRIGOBLOCK EK/DK Serien, Undermonterat aggregat för lastbil, släp och trailer För fordon med låga påbyggnader Läs mer
 • RE-Serien

  RE-Serien

  RE-SERIEN, Tillsatsförångare för fordon med flera temperaturzoner De platta förångarna FRIGOBLOCK RE 11–44 kan förutom Läs mer
 • 1

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Ta reda på mer om våra hållbara lösningar här

 

 

 

BCF E post Signatur Vi Kampar
Powered by Chill IT Systems