1


Temperaturövervakning samt utskrift för alla fordon med kylaggregat.

Thermo Kings TouchPrint datalogger är kompakt, enkel att använda, erbjuder enkla nedladdningar och ger snabba utskrifter.
TouchPrinten är en innovativ datalogger med avancerade funktioner för att möta olika behov. Huvudfokus har lagts på exakta avläsningar, flexibla exportalternativ och intuivt gränssnitt.

När det gäller certifiering, så uppfyller TouchPrinten alla standarder för livsmedelstransporter: EN12830, E typgodkännande och WELMEC 7.2. TouchPrint är enkel att installera i ett standard DIN radio fack, i en IP65 klassad låda för extern montering eller på instrumentpanelen. Detta tack vare sin lätta och kompakta storlek.
Utrustad med sina egna sensorer, är denna temperaturövervakningsenhet lämplig för användning med alla fabrikat av temperaturkontrollerad utrustning.

Viktiga funktioner:

  • Kapacitiv pekskärm för snabb, ikonbaserad navigering.
  • Mini USB port för att exportera kvitton som filer (*.pdf & *.txt).
  • Höghastighets skrivare för tabell och grafutskrift.
  • Stort flashminne för att hålla minst 1 år av data.
  • Upp till 3 seriella portar (RS232 / RS485) för inkoppling till:
            • Thermo King kylaggregat för set-point.
            • Ett Telematic geo-location system.

 

 

touchprint 1

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se