Tystare drift, inga kompromisser med Whisper™.

Buller är en kritisk fråga för alla transportföretag, särskilt för distribution i stadsområden.
Omfattande ljudanalyser genomfördes i Thermo Kings akustiska laboratorie för att lokalisera och minska ljud från olika källor. Många komponenter har gjorts om för att prestera på bästa möjliga sätt, och samtidigt minimera buller.

Inga kompromisser har gjorts på kylkapacitet, även vid extrema omgivningstemperaturer där annan utrustning helt enkelt hade stängt av sig. Detta har uppnåtts genom användning av större kondensor med Microchannel-teknik, tystgående fläktar, lägre varvtal och ljudabsorberande material.

Klassledande låg brusprestanda.

Whisper™ utformades och planerades med ultralågt buller som ett huvudkrav, vilket gör den upp till 76% tystare jämfört med dem vanliga modellerna.

Kontakta en säljare för mer information.

Norra Sverige
Västra Sverige
Östra Sverige
Södra Sverige

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se