En mycket viktig del i ett fungerande klimatsystem, är luftcirkulationen.

cirkulationsvagg

För att kunna hålla en jämn temperatur i hela lastutrymmet, måste luften som blåses ut från aggregatet cirkulera över lasten, runt godset längst bak i skåpet och åter till aggregatet via golvet.

Thermo King´s egentillverkade luftcirkulationsvägg, finns både för släp och trailer, såväl som till bil och växelflak. Den ser till att tvinga luften att cirkulera så rätt som möjligt i hela skåpet och sugas in i förångaren underifrån. På så sätt undviks att luften sugs tillbaka direkt efter att den har blåst ut i överkant av förångaren.

Den är mycket robust byggd och skyddar därför även framstam vid lastning.

Kontakta en säljare för mer information.

Norra Sverige
Västra Sverige
Östra Sverige
Södra Sverige

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se