UT-Spectrum - Undermonterat kylaggregat för lastbilar och släpvagnar

Thermo King UT-serien har utvecklats specifikt för undermonterade applikationer på lastbilar och släpvagnar. UT-serien har nu utökats med UT Spectrum, ett kylaggregat för 2 eller 3 temperaturzoner, låg ljudnivå och flexibilitet är kritisk. UT Spectrum ger totalt skydd för både färska och frysta varor i en rad av två- och tre avdelningar.

UT SPECTRUM 400

 

  • Låg bränsleförbrukning
  • Hög tillförlitlighet, i alla klimat
  • Förbättrad kylkapacitet
  • Enklare service tillgänglighet
  • Minskade utsläpp med Green Tech motorn
  • R-452A köldmedium för låg miljöpåverkan
  • EMI 2000 timmar underhållsintervall
  • 2 års full garanti
  • 5 års funktionsgaranti på kondensor

pdf Klicka här för att hämta produktinformation som PDF

 

Högre prestanda med lägre slitage

Vår Green Tech motor är högeffektiv. Då vi bara tar ut ca 80% av maxeffekten håller vi olja och kylvätskan vid lägre temperaturer vilket medför mindre slitage på motor och övriga nyckelkomponenter. Jämfört mot tidigare modeller så förlängs livslängden för motorn med upp till 20%.

Sänkta ljudnivåer

Thermo King förstår den stora betydelsen av låga bullernivåer, särskilt för drift i ljudkänsliga områden. Drivsystem och fläkt är placerade på baksidan av aggregatet, vilket resulterar i en signifikant minskning av bullernivåerna. Detta kombinerat med ljudisolerande komponenter går den betydligt tystare än andra liknande system.

 

 

Kontakta en säljare för mer information.

Norra Sverige
Västra Sverige
Östra Sverige
Södra Sverige

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se