Thermo Kings T-serie är resultatet av flera års forskning, utveckling och extrem testning

Baserad på den beprövade tillförlitligheten hos TS och MD:s produktsortiment, sätter T-serien nya branschstandarder för tillförlitlighet, prestanda och effektivitet. Sortimentet är speciellt utvecklat för att överträffa alla förväntningar när det gäller tempererade transporter med lastbil.

 

T-serien ger större kapacitet vid lägre belastning vilket möjliggör exakt temperaturreglering.
Låga drifts- och underhållskostnader och en effektiv bränslebesparingsteknik sparar pengar under hela aggregatets livstid.

Användarvänligt system minskar risken för handhavarfel, medan enkel service och uppföljning gör att aggregatet kan köras optimalt utan driftstopp.

T-serien sätter också nya standarder när det gäller minskning av utsläpp, avfall och buller, vilket ger oöverträffad prestanda med minsta möjliga miljöpåverkan. T-serien har ett komplett sortiment med olika kapaciteter, vilket gör att den till ett perfekt val, oavsett transportbehov. 

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se