ATP-klassad isolering för mindre skåpbilar

Thermo King erbjuder ATP-klassad isolering för små skåpbilar. För bästa prestanda kan vi som enda leverantör erbjuda skåpisolering som är ATP-klassad för mindre skåpbilar. Tillsammans med våra direktdrivna aggregat kan ni leverera tempererat gods i flera temperaturzoner med B-körkort. Formgjutna och lättrengjorda isoleringspaneler med ett hållbart glasfiberskal monteras i lastutrymmet. Vi levererar kompletta lösningar för de större billeverantörerna.

Klicka på en prislista nedan för mer information om just eran bilmodell inte finns med kontakta en säljare så hjälper vi till att ta fram information.

 


Iveco Thermo King Iveco daily    
  Iveco Daily    

 
mercedes-benz-logo-2011 TK018 MB-SPRINTER mail Page 1    
  Mercedes-Benz Sprinter    
 

 
Nissan TK034 Nissan NV400    
  Nissan NV400    
 
  

Renault TK027 Renault masteR TK028 Renault trafic mail Page 1  
  Renault Master Renault Trafic  
  
  

VW Volkswagen Thermo King VW Crafter    
  Volkswagen Crafter    
       


Kontakta en säljare för mer information.

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Ta reda på mer om våra hållbara lösningar här

 

 

 

BCF E post Signatur Vi Kampar
Powered by Chill IT Systems