Intelligens du kan agera på

Advancer är designad för att vara det mest intelligenta kylaggregatet för släp och trailer som någonsin byggts. För att detta ska bli verklighet levereras tekniken med Connected Solutions och en mängd funktioner för att skapa viktig information när du behöver den mest:

Connectivity fitted as standard

  • 2-årigt Connected Solutions kontrakt ingår i inköpspriset
  • Tillgång till TracKing och Connected Solutions mobilappar (TK Reefer och TK Notify)
  • Tvåvägskommandofunktioner (tillgängliga på modellerna A-400 och A-500)

Electronic engine speed control
Tillgänglig på modellerna A-400 och A-500, den här funktionen stöder rutt-optimering och möjligheten att sänka bränsleförbrukningsnivån över tid genom att ge insikter i:

  • Genomsnittlig bränsleförbrukning
  • Genomsnittlig bränsleförbrukning vid senaste resa
  • Genomsnittlig bränsleförbrukning de senaste 5 minuterna och de senaste 15 minuterna

Proactive alarm recommendations
Unikt för Advancer är en rekommenderad ”näst bästa åtgärd” som visas om och när ett larm utlöses. Denna information baseras på Thermo King bästa praxis för att säkerställa den snabbaste, säkraste och mest kostnadseffektiva lösningen som kan tillämpas på alla potentiella problem, och görs tillgänglig via TracKing-plattformen, e-postmeddelanden och TK Notify Appen

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav... Läs mer...


© Copyright 2020 - Thermo King Sverige AB
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se