Lösningar för alla behov
Sedan 1975 har H-O Nilsson kunnat erbjuda hög kvalitativa lösningar för temperaturkänsliga transporter. Titta igenom våra produkter och se vad som passar era behov eller kontakta en säljare som hjälper dig att skräddarsy en perfekt lösning för era behov.

Släp- och traileraggregat
Vi erbjuder lösningar för släp och trailer marknaden som håller högsta standard och kvalité.

Bil- och växelskåpsaggregat
För bil och växelflakssegmentet kan vi tillhandahålla en rad olika lösningar som är skräddarsydda att passa just era behov, från fjärrtrafik till distribution, och även våra miljövänliga CO2-aggregat.

Direktdrivna / Småbilsaggregat
För de kunder som behöver mindre bilar för stadstrafik och distribution kan vi erbjuda aggregat för mindre bilar som drivs av bilens motor, dessa gör det möjligt att leverera till de kunder man inte kan nå med större ekipage.

Begagnade aggregat
Vi har ibland möjligheten att erbjuda begagnade aggregat. Klicka här för att se vad vi har i lager.

Tillbehör
H-O Nilsson erbjuder en rad tillbehör för att underlätta och förbättra era temperaturkänsliga transporter.

Lediga jobb hos Thermo King i Sverige.

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Ta reda på mer om våra hållbara lösningar här

 

 

 

BCF E post Signatur Vi Kampar
Powered by Chill IT Systems