Skip to main content

Thermo King heltäckande lösningar inom transportkyla

Friggoblock

FRIGOBLOCK: Framtiden för elektrisk transportkylning definierad genom fyra decennier av innovation. Erbjuder oöverträffad effektivitet, miljöansvar och spetsteknologi för lastbilar och släpvagnar över hela Europa.
I över 40 år har FRIGOBLOCK varit i framkant för elektrisk transportkylning, med början i Tyskland 1978. Som en del av TRANE TECHNOLOGIES och ett varumärke under Thermo King, fortsätter FRIGOBLOCK att sätta standarden med kraftfulla, miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar. Idag kör över 40 000 FRIGOBLOCK-enheter på Europas vägar, stödda av ett omfattande nätverk av professionella servicepartners.
FRIGOBLOCK står för kundfokus, prestanda, tillförlitlighet, ekonomi och miljöansvar, med en produktportfölj som täcker allt från styva fordon till halvsläp och dragbilskombinationer, samt anpassade lösningar för multi-temperaturtransporter. Med sitt engagemang för hållbarhet och framtida teknik, är FRIGOBLOCK enheter designade för att överträffa dagens miljöregleringar och möta morgondagens utmaningar, vilket gör dem till en investering i framtiden för miljömedvetna transportföretag.

Tung lastbil

EK (Undermonterat)

FK


Släp

HK Serien

Friggoblock

Produktserier