Thermo King Serviceavtal.

Serviceavtalet är utformat för att optimera effektiviteten i din flotta, minimera driftskostnaderna och maximera andrahandsvärdet på din utrustning. Inga tilläggskostnader för oplanerade reparationer, som t.ex. kompressor- eller kopplingshaverier. Med andra ord; oberoende av vad som händer, Serviceavtalet & Thermo King tar hand om dina reparationskostnader.

Det finns tre olika nivåer och du väljer själv vilken omfattning du vill ha på serviceavtalet.

 • FleetKare Plus
 • Comfort Plus
 • Maintenance Plus

 

När du har valt ett program, kommer din utrustning få regelbunden inspektion, förebyggande underhåll och korrekt kalibrering. Och när det kommer till kostnaden, är den bästa överraskningen av alla, att det inte finns någon överraskning.

pdf Ladda ner Serviceavtalet här för priser och mera information.

 

Avtalens omfattning

Fleetkare plus seviceavtal thermoking comfort plus service avtal thermoking Maintenance plus service avtal thermoking
Inkallelse för service 2 ggr/år X X X
Service 2 ggr/år X X X
Servicedelar (Olja, filter och glykol) X X X
Arbete Ordinarie Tid X X  
Felsökning X X  
Arbete Övertidstillägg vid Jour X X  
Jourkostnad X X  
Transportkostnad jour/servicebil      
Återkommande kontroll (Periodisk läcksökning) X X X
Reservdelar X X  
Reparation av temperaturlogg av fabrikat Thermo King X X  
Reparation av telematics av fabrikat Thermo King X X  
Årlig kalibrering av temperaturlogg (returluftssensor) X X X
Reparation av aggregatets 24-volts laddning för bakgavellift (tillval) X X  
Energidraperi mekanik/elektronik (ej duk/hängsle) X X  
TracKing - Hårdvara X    
TracKing - Webservice X    
TracKing - Trafikkostnad X    

TotalKare_jpg

 

Vad är Thermo King TotalKare?

TotalKare är ett serviceavtal från en och samma leverantör, utformat för vagnparker som körs på flera platser, nationellt eller internationellt. Avtalen har utformats för att optimera vagnparkens effektivitet, minimera driftskostnaderna och maximera andrahandsvärdet för din utrustning. Inom ramarna för Thermo King TotalKare analyserar våra experter vilka krav som gäller för din vagnpark och utformar ett serviceavtal som passar för just dina behov.

TotalKares skräddarsydda lösningar spänner från sådana som skapats för att avlägsna aktiviteter som inte ingår i kärnverksamheten i din dagliga affärsverksamhet, exempelvis underhållsplanering, schemaläggning, förklaring av fakturor och allmän vagnparksadministration, till lösningar som täcker alla risker och ger dig överenskomna, fasta kostnader, så att du kan koncentrera dig helt på körningen.

Thermo King-återförsäljare har levererat tjänster för temperaturkontrollerande utrustning i över 60 år. TotalKare erbjuder och administrerar ett stort antal olika servicerelaterade program via vårt väletablerade nätverk av återförsäljare.

Hjälp direkt via telefonen

 • På ditt språk.
 • Ingen betalning krävs där reparationen utförs för kunder som har ett TotalKare-avtal.
 • Garanterat hög kvalitet på reservdelar och service.
 • Kunden faktureras i sin egen valuta – oavsett var reparationen utförs.
 • Ring oss på tel. 00800 80 85 85 85

 

Vad är Thermo Assistance?

Thermo Assistance är en flerspråkig telefontjänst för hjälp vid haveri som är tillgänglig dygnet runt. Thermo Assistance finns över hela Europa och har utformats för att sätta dig i direkt kontakt med auktoriserad servicepersonal om det behövs. Vår servicesupportavdelning hittar närmaste återförsäljare och auktoriserar en kredit genom ditt avtal hos återförsäljaren på din hemort, så att arbetet kan faktureras lokalt

 

 

 

FRIGOBLOCK Kylaggregat

 • FK-Serien

  FK-Serien

  FRIGOBLOCK FK-Serien, kylaggregat för lastbilar Det optimala kylaggregatet för krävande varudistribution, som monteras på framstammen Läs mer
 • HK-Serien

  HK-Serien

  FRIGOBLOCK HK-Serien, Kylaggregat för släp och trailer Den ideala kylaggregatet för släpvagnar och semitrailer som Läs mer
 • EK/DK-Serien

  EK/DK-Serien

  FRIGOBLOCK EK/DK Serien, Undermonterat aggregat för lastbil, släp och trailer För fordon med låga påbyggnader Läs mer
 • RE-Serien

  RE-Serien

  RE-SERIEN, Tillsatsförångare för fordon med flera temperaturzoner De platta förångarna FRIGOBLOCK RE 11–44 kan förutom Läs mer
 • 1

Stora steg mot mindre utsläpp

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Toppmodern CO2-teknik, först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Ta reda på mer om våra hållbara lösningar här

 

 

 

BCF E post Signatur Vi Kampar
Powered by Chill IT Systems